Мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів: методичні вказівки - Сур'як, Алла Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки призначені для набуття вмінь і навичок з освітнього компонента «Мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів». Рекомендовано студентам 1 курсу галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», освітньої – професійної програми «Економіка довкілля та природних ресурсів» магістерського рівня підготовки
Keywords: мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів; методичні вказівки; 330.101