Розвиток та корекція рухової сфери дітей із вадами слуху в процесі фізичного виховання. Сучасний етап - Іваніцький, Роман Богданович; Альошина, Алла Іванівна; Бичук, Олександр Іванович; Ivanytskyi, Roman; Alоshyna, Alla; Bychuk, Alexander (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
На основі аналізу, синтезу й узагальнення науково-методичної літератури та документальних джерел досліджено сучасну систему розвитку та корекції моторики дітей із порушеннями слуху в процесі фізичного виховання. У статті подано технології, програми та методики, які сприяють розвитку й корекції моторики та психофізичних якостей дітей шкільного віку з вадами слуху в процесі фізичного виховання. Based on the analysis, synthesis and generalization of scientific and methodological literature and documentary sources, the modern system of development and correction of motor skills in children with hearing impairment in the process of physical education has been studied. The article presents technologies, programs and techniques that contribute to the development and correction of motor skills and psychophysical qualities of pupils with hearing impairments in the process of physical education.
Development and Correction of the Motor Sphere of Children with Hearing Impairment in the Process of Physical Education. The Modern Stage
Keywords: діти з вадами слуху; фізичне виховання; розвиток моторики; корекція моторики; children with hearing impairment; physical education; motor development; motor correction