Динаміка професійної зацікавленості студентів як майбутніх спеціалістів із спортивної дисципліни “Футбол” - Войнаровський, А.; Voinarovskyi, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У процесі теоретичного аналізу останніх досліджень і публікацій установлено, що якість підготовки спеціалістів із футболу значною мірою залежить від особливих бажань та можливостей студентів в обʼєктивній оцінці розуміння самої суті важкої праці тренера із футболу After the theoretical analysis of the recent investogations and publications it was found out that the quality of football training largely depends on the special desire and capacity of students’ objective assessment of the essence of football coach’s hard work.
Dynamics of the Students’ Professional Interest as Future Professionals in Football Discipline.
Keywords: футбол; спортивні ігри; професія; тренер; студенти; football; sports games; profession; coach; students