Роль різних видів живлення річок Волинської області у формуванні їх водних ресурсів - Зузук, Федір Васильович; Кутовий, Сергій Свиридонович; Грицюк, Юлія Вікторівна; Zuzuk, Fedir V.; Kutovyi, Serhii S.; Hrytsiuk, Yuliia V (Східноєвропейский національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Монографію присвячено дослідженню ролі різних видів живлення річок Волинської області у різні за водністю роки, оцінці ролі різних видів живлення річок у формуванні їх водних ресурсів. Розрахована на науковців, працівників екологічних установ та організацій, студентів та аспірантів ВНЗ та наукових установ, які спеціалізуються в галузі управління водними ресурсами та водним господарством, гідроекології, меліорації, охорони навколишнього середовища.
Keywords: живлення річок; річки Волинської області; водні ресурси