Способи перекладу французьких військових реалій - Кущик, Оксана (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Військові терміни – це спеціалізована лексика, яка описує військові концепти, події, структури та техніку. Вони є необхідними для передачі точних понять у військовій сфері. Військові терміни можуть включати назви рангів, типи військових частин, зброю, стратегії та тактики, військові операції, логістику та інші ключові аспекти збройних сил.
Keywords: військова галузь; спеціальний термін; способи перекладу; франкомовна реалія