Самоосвіта в історії українського державотворення - Кравчук, Ольга Мусіївна; Kravchuk, O. M.; Кравчук, М. А.; Kravchuk, M. A. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2013)
В доповіді розглядаються основні питання самоосвіти в історії українського державотворення. The main questions of self-education in the history of Ukrainian state are discussed in the report.
Self-education in the history of Ukrainian state
Кравчук Ольга Мусіївна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: самоосвіта; Україна; Self-education; Ukraine