Феномен педагогічних інновацій у контексті сучасності - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Огребчук, Іванна Сергіївна (My University, 2023)
У публікації актуалізовано зміст понять «інновація», «інноватика», «педагогічна інноватик»а, «педагогічна інновація». Досліджено концептуальні умови, складові, функції та алгоритм розробки й викориистання педагогічних інноваційних технологій.
Keywords: інновація; інноватика; педагогічна інноватика; педагогічна інновація; зміст інноваційних педагогічних технологій; педагогічні технології