Наслідки приєднання до ЄС: Польща на фоні країн ЦСЄ - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedonyuk, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Проаналізовано економічні ефекти вступу Польщі до Європейського Союзу після перших років членства.
Keywords: Польща; Європейський Союз; інтеграція; ефекти