Інтелектуальний бізнес : програма нормативної навчальної дисципліни - Іванків, Ольга Ярославівна; Ivankiv, O. Ya. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є інтелектуальний бізнес, як особливий вид економічної діяльності, що характеризується інноваційністю, ризиковістю, вільним проявом ініціативи і направлений на ефективну мобілізацію матеріальних, фінансових, трудових ресурсів для отримання прибутку. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні засади інтелектуального бізнесу. 2. Організаційні та практичні аспекти ведення інтелектуального бізнесу
Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра напряму 8.03050401 “Економіка підприємства” з дисципліни "Інтелектуальний бізнес"
Keywords: Інтелектуальний бізнес