Статистика : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є масові явища соціально-економічного життя; вона вивчає кількісну сторону цих явищ у нерозривному зв'язку з їх якісним змістом у конкретних умовах простору та часу.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Статистика» для слухачів ННЦПО за напрямом підготовки 7.03050901 «Облік і аудит», 7.03050801 «Фінанси і кредит»
Keywords: статистика; робоча програма; статистичні методи; масові явища; кількісна сторона