Прогнозування інвестицій в освіту України на основі нечітких множин - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Тоцкая, Олеся Леонтьевна; Totska, Olesia Leontiivna (My University, 2011)
У статті висвітлено прогнози інвестицій в освіту України за допомогою теорії нечітких множин. Для показників інвестування визначено нечіткі інтервали у вигляді трапецій. Оптимістична оцінка інтервалів розрахована на основі розробленого автором алгоритму. В статье освещены прогнозы инвестиций в образование Украины с помощью теории нечетких множеств. Для показателей инвестирования определено нечеткие интервалы в виде трапеций. Оптимистическая оценка интервалов рассчитана на основании разработанного автором алгоритма. In the article the prognoses of investments in education of Ukraine by the theory of fuzzy sets are got. For the indexes of investing fuzzy sets as trapezoids are determined. The optimistic estimation of intervals is expected on the basis of the algorithm developed an author.
Прогнозирование инвестиций в образование Украины на основании нечетких множеств
Prognostication of investments in education of ukraine on the basis of fuzzy sets
Keywords: інвестиції; инвестиции; investments; освіта; образование; education; прогнозування; прогнозирование; prognostications; нечіткі множини; нечеткие множества; fuzzy sets; оптимістична оцінка; оптимистическая оценка; optimistic estimation