Міжнародні аспекти безпеки кіберпростору - Федонюк, Сергій Валентинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У книзі розглянуто питання політики щодо забезпечення інформаційної (кібер) безпеки, її витоків і цілей із точки зору міжнародного співробітництва. На основі текстів, опублікованих автором у наукових часописах упродовж 2021-2022 рр., у яких викладено результати досліджень політики й міжнародної діяльності основних міжнародних акторів у сфері інформаційної (кібер) безпеки – США, Росії, Китаю, Європейського Союзу. Для тих, хто цікавиться міжнародними відносинами, студентів, дослідників.
Keywords: інформаційна безпека; кібербезпека; міжнародні відносини; 351.746:004.9.056