Економіка підприємства: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, L. G. (My University, 2014)
Програма навчальної дисципліни «Економіка підприємства», складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки «Бакалавр» галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво, напряму підготовки 6.030504 “Економіка підприємства”.
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Економічні засади функціонування підприємства в системі ринкових відносин 2. Ресурсне забезпечення діяльності підприємства 3. Економічні основи виробничої діяльності підприємства 4. Економічні результати господарсько-фінансової діяльності підприємства та забезпечення його економічної безпеки.
Keywords: економіка підприємств; робоча програма