Бібліографія історичного краєзнавства Волині - Бондаренко, Геннадій Васильович; Bondarenko, Hennadii V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2001)
У статті досліджуються проблеми сучасної історичної бібліографії Волині: створення, використання і значення для краєзнавців-дослідників бібліографічної служби, каталогів, картотек, бібліографічної літератури різних видів. Аналізується в основному група сучасних бібліографічних видань, які вміщують інформацію про історію, культуру, природу та історичних осіб Волино-Поліського краю.
Keywords: Волинь; краєзнавство; історична бібліографія; каталог; бібліографічний покажчик