Проблема академічної доброчесності учасників освітнього процесу в Законі України "Про повну загальну середню освіту" - Остапйовський, Ігор Євгенович; Остапйовська, Тетяна Петрівна (Вежа- Друк, 2024)
У статті розглянуто трактування академічної доброчесності у Законі України "Про повну загальну середню освіту"
Keywords: академічна доброчесність; Закон України "Про повну загальну середню освіту"; види порушень академічної доброчесності; види академічної відповідальності