Долина р. Прип’яті як складова частина структури Української екологічної мережі на території Волинської області - Зузук, Федір Васильович; Колошко, Леся Костянтинівна; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Димшиць, Олена Леонідівна; Zuzuk, Fedir V.; Koloshko, Lesia K.; Karpiuk, Zoia K.; Dymshyts, Olena L. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Охаратеризовано природу долини р. Прип’яті та її компоненти як складники Поліського екологічного коридору.

Nature of flood-lands the River Prypyat and its components as constituents of the Polissya ecological corridor is examined.
Flood-lands of the River Prypyat in the Structure of the Ecological System of Ukraine
Роботу виконано на кафедрі географії ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: Поліський екологічний коридор; природно-заповідний фонд; екологія; Polissya ecological corridor; nature-reserved fund; ecology