Вчений, Учитель, Людина: до 65-ї річниці від дня народження професора А. В. Федосова - Дмитрієва, Н. М.; Ящинський, Л. В.; Захарчук, Д. А.; Пастернак, М. П.; Коваль, Ю. В.; Dmytriyeva, N. M.; Yashchynskiy, L. V.; Zacharchuk, D. A.; Pasternak, M. P.; Koval, Yu. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Висвітлено основні віхи життєвого шляху відомого вченого фізика професора А. В. Федосова.;The paper presents the career and scientific achievements of well-known physicist Professor Anatolyj Fedosov.
To the Мemory of the Scientist, Teacher, Human: Dadicated to 65-th Аnniversary of Professor Anatolyj Fedosov
Keywords: фізика; напівпровідники; п’єзоопір; кінетичні ефекти; physics; semiconductors; piezoresistance; kinetic effects