Програма сертифікатного курсу з підвищення професійної компетентності за напрямом «Психологічне консультування різних категорій клієнтів» - Федоренко, Раїса Петрівна; Магдисюк, Людмила Іванівна (My University, 2025)
У програмі сертифікатного курсу з підвищення професійної компетентності за напрямом «Психологічне консультування різних категорій клієнтів» викладено навчальний план, мету, загальні вимоги до підготовки слухачів, представлений опис навчальних курсів, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних та практичних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, перелік літературних джерел та інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання. Програма сертифікатного курсу з підвищення професійної компетентності рекомендується психологам, студентам факультету психології та іншим зацікавленим особам.
Keywords: Консультування клієнтів особливих категорій; Психологічне консультування: теоретичні та прикладні аспекти; Психологічне консультування різних категорій клієнтів; Психологічне консультування дітей; 159.9:005.942