Стратегія забезпечення фінансово-економічної безпеки банку - Трофімук, Леся Сергіївна; Trofimuk, Lesia S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
За сучасних умов діяльності важливою передумовою збереження конкурентних переваг, фінансової стійкості та ліквідності вітчизняних банківських установ є розробка науково обґрунтованих підходів щодо гарантування їхньої безпеки. У зв’язку з цим формування стратегії забезпечення фінансово-економічної безпеки банку набуває особливої актуальності.
Keywords: фінансово-економічна безпека банку; стратегія забезпечення фінансово-економічної безпеки