Використання інтернет-системи Moodle при розробці електронних навчальних курсів - Баранова, Наталія Василівна; Baranova, Nataliya Vasilivna (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2013)
Розглядаються питання розробки електронних навчальних курсів з використанням Інтернет-технологій, описується електронний курс "Технологія проектування програмних систем" для підготовки фахівців спеціальності "Інформатика", розроблений з використанням системи Moodle. We consider the question of the elaboration of electronic educative quotations with usage of the Internet technology. We also delineate electronic course ' The technology of the designing of programming systems ' to prepare specialists in speciality 'Information science', which is developed with the usage of the system Moodle. Рассматриваются вопросы разработки электронных учебных курсов с использованием Интернет-технологий, описывается электронный курс "Технология проектирования программных систем" для подготовки специалистов по специальности "Информатика", разработаный с использованием системы Moodle.
Use of internet system Moodle at the elaboration of electronic educative quotations
Использование интернет-системы Moodle при разработке электронных учебных курсов
Keywords: електронний навчальний курс; система Moodle; eLearning; system Moodle