Автоматизація робочого місця бібліотекаря відділу періодичних видань (за допомогою СУБД Microsoft Access) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Книжкова палата України, 2003)
У статті описано процес автоматизації робочого місця бібліотекаря відділу періодичних видань за допомогою СУБД Microsoft Access.
Keywords: бібліотекар; відділ періодичних видань; автоматизація; робоче місце; СУБД Microsoft Access