Історія мистецтв - Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна; Trofimuk-Kyrylova, Tetiana M. (My University, 2017)
Робоча програма навчальної дисципліни «Історія мистецтв» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки спеціаліста спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство» освітньої програми «Музеєзнавство, пам’яткознавство, культурний туризм».Проблематика курсу пов’язана міждисциплінарними зв’язками із: всесвітньою історією, історією України, історією української культури, музеєзнавством, пам’яткознавством, історією музейної справи тощо. Метою викладання навчальної дисципліни «Історія мистецтв» є формування у студентів системних знань про розвиток основних видів мистецтва від найдавніших часів до наших днів.
Keywords: робоча програма; мистецтво; морфологія мистецтва; музичне і театральне мистецтво; кіномистецтво; міфологія; література; види, жанри, стилі та мистецькі течії