Підготовка майбутніх спортивних педагогів до здійснення духовного виховання особистості учнівської молоді. - Кричфалушій, М. В.; Krychfalushiy, M. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті розглянуто теоретичні основи підготовки майбутніх спортивних педагогів до виховання духовності особистості учнівської молоді. З’ясовано, що більшість опитаних студентів не готові до духовного виховання учнів. The article deals with the theoretical basis of future physical education teachers preparation for spiritual education making of school youth personality. Most students in question are not ready for spiritual education of pupils.
Future Physical Education Teachers Preparation for Spiritual Education Making of School Youth Personality.
Keywords: духовність; особистість; духовні цінності; виховання духовності; spirituality; personality; spiritual values; education of spirituality