Квест як інтерактивна форма роботи з музейною аудиторією - Надольська, Валентина Василівна (Міжнародний гуманітарний дослідницький центр, 2024)
У тезах висвітлюються особливості використання в музейній діяльності квесту як форми музейно-педагогічної діяльності, спрямованої на презентацію музейної інформації, управління процесом її сприйняття та вивчення ефективності її впливу на музейну аудиторію
Keywords: музей; квест; музейна педагогіка; музейна аудиторія; гейміфікація; 069.15:793.7