Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену магістрів - Індика, Світлана Ярославівна; Альошина, Алла Іванівна; Мудрик, Жанна Станіславівна; Деделюк, Ніна Автономівна; Калитка, Світлана Володимирівна; Козіброцький, Сергій Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації розроблені з метою надання допомоги магістрам спеціальності «Фізична культура і спорт» освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» у підготовці до складання атестаційного екзамену, який проводиться з метою перевірки якості загально професійної та спеціальної підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня освіти.