Урботуризм як складова формування і популяризації ідентичності культурного простору міст - Надольська, Валентина Василівна (My University, 2025)
У статті характеризується урботуризм як особлива форма туризму, яка відбувається в міських районах та поєднує різні форми туризму. Висвітлюються мотиви відвідування туристами історичних міст, пов’язані не лише з культурою, а й з іншим туристичним контентом і послугами, які дозволяють туристам задовольнити низку потреб.
Keywords: Урботуризм; ідентичність міського простору; культурна спадщина; міська культура; міське середовище; історичні міста