Актуальність використання пластової методики виховання - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2010)
Коротко подано історичну й методичну базу виховної методики та структуру "Національної скаутської організації України – Пласт". Описано форми й методи роботи, показано ефективність їх використання у вихованні дітей, підлітків та молоді. Проілюстровано цінність пластових методів роботи під час організації та провадження виховного процесу, наголошено на використанні їх педагогами у вдосконаленні власних особистих якостей та професійних навиків.
The actuality uses of Plast methods of education
Роботу виконано на кафедрі теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: Plast; scouting; self-perfection; самовдосконалення; скаутинг; підлітки