Інтервенція та анексія АР Крим Російською Федерацією - Чисніков, А. С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглядаються основні прояви та причини сепаратистських настроїв в АР Крим у складі України та події, які призвели до приєднання півострова до Російської Федерації.The main cases displays and reasons for separatist sentiments in Ukraine and occasions that have led to Crimea accession by Russian Federation are examined.
Intervention and Annexation of the Autonomous Republic of Crimea by Russian Federation
Keywords: Крим; Російська Федерація; Україна; сепаратизм; Crimea; Russian Federation; Ukraine; separatism