Методичні рекомендації з курсу «Міжнародна та регіональна безпека», який вивчають англійською мовою - Копачинська, Галина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання з дисципліни «Міжнародна та регіональна безпека», містить методичні рекомендації з даної дисципліни для студентів які навчаються англійською мовою: теоретичну інформацію щодо суті поняття та особливостей класифікації міжнародної безпеки як основної категорії навчального курсу; силабус навчальної дисципліни; питання до іспиту та рекомендовану літературу з курсу, що стануть у нагоді під час його вивчення; самостійної підготовки магістрів; підготовки до семінарів та до іспиту з курсу. Рекомендовано для студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини», освітнього ступеня «магістр» факультету міжнародних відносин Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: 327-049.5:351.862.4(072)