Стан і формування в школярів інтересу до фізичного виховання та спорту - Васкан, І.; Розтока, А.; Vaskan, I.; Roztoka, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто стан та способи формування в школярів інтересу до фізичного виховання та спорту як цілеспрямовану й системну діяльність учителя, що включає формування спеціальних знань, практичну діяльність учнів створення позитивного емоційного фону уроку The article deals with the conditions and the ways of increasing the student’s interests in physical education and sport. This is regarded as the goal oriented and systematical teacher’s activity which includes the specific knowledge acquisition, practical activities and creation of the positive learning background.
Condition and formation at school students of interest to physical training and sports
Keywords: діяльність; фізичне виховання; емоційний фон; activity; physical education; emotional background; 796.03