Впровадження інновацій в освіті як запорука підвищення якості навчання фармацевтів - Сметаніна, Катерина Іванівна (My University, 2019)
Інновації в освіті — це процес творення, запровадження та поширення в освітній практиці нових ідей, засобів, педагогічних та управлінських технологій, у результаті яких підвищуються показники навчання і відбувається перехід системи освіти до якісно нового стану. «Інновація освіти» означає створення нових форм навчання, адаптацію процесу навчання до сучасних вимог з обов’язковою модифікацією мети, змісту, методів та форм навчання.
Keywords: фармація; інновації; навчання