Формування системи управління розвитком вищої освіти в умовах функціонування Європейського освітнього простору - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Національний університет водного господарства та природокористування, 2020)
Описано систему управління розвитком вищої освіти України в умовах функціонування Європейського простору вищої освіти (ЄПВО). Побудовано управлінську піраміду системи управління розвитком вищої освіти України в умовах функціонування Європейського освітнього простору. Проаналізовано документи, які містять засади та напрями формування ЄПВО.
Keywords: система управління; вища освіта; Європейський освітній простір