Організація екскурсійної діяльності - Білик, Вікторія Андріївна; Bilyk, Viktoriia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програмою передбачено набуття майбутніми фахівцями загально-професійних та спеціальних знань з теорії та організації екскурсій, які є складовою туристичної діяльності і одними  із дієвих засобів пізнання рідної країни; вивчення сутності сучасних інструментів маркетингу і менеджменту екскурсійної діяльності, моделі управління екскурсійною діяльністю на національному рівні.

The program provides future specialists to master general professional and specialized knowledge of the theory and guided tours that are part of tourism and one of the most effective means of knowledge of their country; study the essence of modern marketing and management tools excursion activities, management models excursion activities at national level.
Organization of excursion activities
Keywords: екскурсійна діяльність; Excursion activity; теорія та організація екскурсій; theory and sightseeing tours; екскурсія; tour