Водне господарство України - Нетробчук, Ірина Марківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичне видання містить завдання до самостійної роботи студентів. Подано методичні поради щодо виконання та оформлення водогосподарських проєктів. Рекомендовано студентам для підготовки магістра спеціальності 103 Науки про Землю освітньої програми Гідрологія денної та заочної форми навчання вищих навчальних закладів.
Keywords: проєкт; водне господарство; 911.2:338.2:626(477)(072)