Формування системи мотивації персоналу підприємства - Купчик, Кирило Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методологічні основи формування системи мотивації персоналу підприємства. Визначено сутність поняття «мотивація персоналу» та обґрунтовано її види. Охарактеризовано основні складові та методи системи мотивації персоналу підприємства. Обґрунтовано методичні підходи до аналізу ефективності функціонування системи мотивації персоналу підприємства. Охарактеризовано **** ******** та проведено аналіз основних показників його діяльності. Здійснено аналіз складових системи мотивації **** ********. Виконано оцінку ефективності функціонування системи мотивації персоналу **** ********. Виявлено проблеми та розроблено рекомендації щодо удосконалення системи мотивації персоналу **** ********.
Keywords: система мотивації; мотивація персоналу; стимулювання; продуктивність праці