Демографія : програма вибіркової навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є відтворення населення, безперервне оновлення його чисельності та структур через зміну поколінь.
Програма вибіркової навчальної дисципліни «Демографія» підготовки бакалавра, галузі знань 07 «Управління і адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування», за освітньою програмою «Облік і аудит»; спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування», за освітньою програмою «Фінанси і кредит»; спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за освітньою програмою «Економіка підприємства»; галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка», за освітньою програмою «Аналітична економіка»
Keywords: Демографія; відтворення населення; демографічні процеси; Смертність; Чисельність населення; Шлюбність; розлучуваність; Міграція населення; Народжуваність