Сучасний стан природного та механічного руху населення міста Луцька та його вплив на склад трудових ресурсів - Погребський, Тарас Георгійович; Голуб, Геннадій Сергійович; Кошулинська, Т.; Глушко, С. В. (My University, 2019)
У статті проаналізовано вплив природного та механічного руху населення на склад трудових ресурсів. Розглянуто динаміку природного руху населення: у місті Луцьку (кількість народжених, кількість померлих, природний приріст),та проаналізовано динаміку механічного руху населення за останні роки. Вивчено динаміку шлюбів та розлучень у місті. Проаналізовано сучасний склад трудових ресурсів і вплив на них природного та механічного руху населення.
Keywords: природний рух населення; механічний рух населення; трудові ресурси; Луцьк; 911.3.