Електроніка: програма вибіркової / нормативної* навчальної дисципліни - Кевшин, Андрій Григорович; Kevshyn, Andrii H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма вивчення навчальної дисципліни «Електроніка» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціалізаціями «Фізика твердого тіла», «Комп'ютерна фізика та моделювання», «Інформаційно-вимірювальні технології». У курсі розглядаються фізичні явища та процесів, які лежать в основі роботи напівпровідникових приладів, принципи роботи радіоелектронних пристроїв, в тому числі й цифрових, побудованих на базі напівпровідникових приладів.
Програма навчальної дисципліни «ЕЛЕКТРОНІКА» підготовки бакалавра, галузі знань «0402 – Фізико-математичні науки», напряму підготовки «6.040203 – Фізика», за спеціалізацією «Фізика твердого тіла», «Комп'ютерна фізика та моделювання»; напряму підготовки «6.040204 – Прикладна фізика», за спеціалізацією «Інформаційно-вимірювальні технології»