Фізика ядра і елементарних частинок - Мирончук, Галина Леонідівна; Кевшин, Андрій Григорович; Галян, Володимир Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації складено відповідно до діючої програми курсу «Фізика ядра і елементарних частинок» для студентів навчально–наукового, фізико–технологічного інституту спеціальностей «Середня освіта (Фізика)», «Фізика та астрономія», «Прикладна фізика та наноматеріали».
Nuclear Physics And Elementary Particles
Keywords: Електрон; атом; ядро; радіоактивність; ланцюгова реакція; 539.2