Інтегроване навчання дітей дошкільного віку - Бартків, Оксана Степанівна; Семенов, Олександр Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У навчально-методичних рекомендаціях подано методичні поради здобувачам освіти в процесі вивчення ОК "Інтегроване навчання дітей дошкільного віку"
Keywords: інтеграція; інтегроване навчання; діти дошкільного віку; професійна підготовка; 373.2.091.313(072)