Особливості розвитку страхового ринку в умовах військового стану - Козак, Вікторія Олегівна; Борисюк, Олена Володимирівна (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2024)
Актуальність дослідження особливостей розвитку страхового ринку в умовах військового стану зумовлена низкою факторів, які суттєво впливають на функціонування фінансових систем іекономік країн, що зазнають військових конфліктів. В умовах війни, як це спостерігається в Україні, страхування стає критично важливим інструментом для забезпечення фінансової стабільності як для окремих громадян, так і для бізнесу.
Keywords: страховий ринок; військовий стан