Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з педагогіки - Пріма, Раїса Миколаївна; Десятник, Катерина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації розроблено з метою надання допомоги здобувачам вищої освіти у виконанні та оформленні курсових робіт з педагогіки. Вони розкривають основні етапи роботи над дослідженням, їх зміст, структуру курсового проєкту, вимоги до оформлення, процедуру захисту, критерії оцінювання, орієнтовану тематику, рекомендовану літературу, зразки оформлення окремих елементів.
Keywords: курсова робота; педагогіка; дослідження; вимоги до виконання; етапи дослідження; структура курсової роботи; вимоги до оформлення; критерії оцінювання; 373.3:001.89(072)