Українські науково-психологічні школи : Волинська парадигма - Петрик, Оксана Володимирівна (My University, 2024)
Освітній компонент присвячений дослідженню українських науково-психологічних шкіл, зокрема Волині, який акцентує увагу на взаємозв’язках між культурними, соціальними та психологічними аспектами розвитку особистості в Україні. Здобувачі освіти ознайомляться з теоретичними основами та практичними досягненнями вітчизняної психології крізь призму Волинських науково-психологічних шкіл, що є важливою частиною наукової спадщини нашої країни.
Keywords: науково-психологічні школи; національна ідентичність; науково-психологічна спадщина Волині; розвиток психологічної науки