Вплив занять оздоровчої аеробіки на працездатність та руховий розвиток дівчат-підлітків - Бойчук, Вікторія (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
З віком працездатність зростає. Регулярні заняття спортом вносять певні зміни в природній хід онтогенетичного розвитку. Показники фізичної працездатності вищі у спортсменів, в порівнянні з неспортсменами. Адаптаційний потенціал системи кровообігу достовірно кращий у дівчат, що займаються аеробікою.
Keywords: аеробіка; працездатність; руховий розвиток; дівчата-підлітки