Захист інформації - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до навчальної дисципліни «Захист інформації» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Факультет історії, політології та національної безпеки). Бібліографічні матеріали висвітлюють питання захисту інформації в операційних системах, подають загальний огляд сучасних комп'ютерних вірусів та основи безпеки інформації в комп'ютерних мережах.
Keywords: бібліографічні видання; 004(01)