Педагогіка: програма нормативної навчальної дисципліни - Радченко, Марина Аркадіївна; Radchenko, Maryna A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Педагогіка» підготовки бакалавра, галузі знань 01 – «Освіта»; спеціальності – 014 – «Середня освіта»; за освітньої програмою «Середня освіта (Інформатика)», «Середня освіта (Математика)», «Середня освіта ( Фізична культура)», «Середня освіта ( Хімія)», «Середня освіта ( Географія)», «Середня освіта ( Біологія)»
Keywords: форми організації навчання; зміст освіти; методи навчання