Взаємодія органів й установ виконання покарань з державними органами та громадскими організаціями - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M.; Андрущак, Олена Михайлівна; Andrushhak,O. (Національна академія внутрішніх справ, 2011)
Проаналізовано завдання кримінально-виконавчої політики України, що ґрунтуються на взаємодії органів і установ виконання покарань з іншими державними органами і громадськими організаціями. In the article the modern state of decision of tasks of criminally executive policy of Ukraine is analysed and certain through co-operating of organs and establishments of implementation of punishments with other public organs and public organizations.
Keywords: кримінально-виконавча політика України; органи й установи виконання покарань; громадські організації; взаємодія; criminally executive policy of Ukraine; organs and establishments of implementation of punishments; public organizations; co-operation