Розвиток бізнес-процесів у вітчизняній економіці - Богдан, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено розвиток бізнес-процесів у вітчизняній економіці
Development of business processes in the domestic economy
Keywords: бізнес-процеси; економічні процеси