Семантика концепту-колороніма в англійських фразеологізмах - Гольтер, І. M.; Golter, I. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто семантику концепту-колороніма в англійських фразеологізмах, з’ясовавно, наскільки природа фразеологізмів співвідноситься з їх компонентним складом. The article deals with the analysis of the concept-koloronim semantics in English phraseological units, analyses how the nature of the idioms corresponds with their component structure.
The Semantics of the Concept-Colouronim in English Phraseological Units
Keywords: колоронім; colouronim; концепт; concept; фразеологічна одиниця; phraseological unit