Основи алгоритмізації та програмування. Частина 1 - Антонюк, Богдан Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Подано теоретичний матеріал першого змістового модулю вибіркового курсу «Основи алгоритмізації та програмування» для ґрунтовного високого рівня засвоєння предмету студентами. Робота розкриває базові поняття та принципи теорії алгоритмів. Рекомендовано кафедрою загальної математики та методики навчання інформатики факультету інформаційних технологій і математики до опублікування та використання у навчальному процесі університету студентами 1 курсу другого (магістерського) рівня, спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика).
Keywords: Алгоритмізація та програмування; алгоритм; програма; складені алгоритми; 681.3:004.421:510.5